Geachte klanten,

Net als meer dan 2.000 bedrijven sinds 2015, hebben jullie Zenobe gekozen voor uw energieaankopen en optimalisatieprojecten. Wij zijn er zeer trots op en wij bedanken u hartelijk hiervoor..

Vandaag zijn we verheugd om de overname van Zenobe Energy door de Belgische groep Coretec Energy aan te kondigen. Dankzij deze consolidatie willen we ons positioneren als de Belgische leider in oplossingen voor energieoptimalisatie voor de KMO’s, de industrie en de dienstensector.

Coretec Energy is een belangrijke speler in de energiesector. De group is opgebouwd rond Coretec Energy Project (warmtekrachtkoppeling, fotovoltaïsche energie, biomassa, …) en Coretec Energy Management (contractbeheer, inkoop, pooling, monitoring, …).

In een constant evoluerende markt met steeds nieuwe innovaties, zal het combineren van de knowhow en de middelen van onze twee bedrijven ons versterken. Zo kunt u binnekort genieten van een nog breder aanbod van oplossingen.

Maakt u zich geen zorgen. Ons team wordt groter maar uw contactpersoon blijft onveranderd. Aarzel niet om contact met hem op te nemen voor vragen of verzoeken.

Tot binnenkort

Het Zenobe Energy Team
Lid van Coretec Energy Group